Over ons

Over ons

John de Laat, Jeannet Hazelbag en Jorrit de Laat zijn de eigenaren van Minicamping Wilgenhoek in Rockanje en wij wonen al weer ruim 25 jaar hier op deze geweldige plek.

Het is het ouderlijk huis van Jeannet, ergens in 1930 gebouwd door de (over)grootvader van Jeannet, later overgenomen door haar grootvader, die een klein gemengd bedrijfje had waarvan er zovele van waren in vroeger tijden op Voorne- Putten. Je had een klein fruitboomgaardje, er was een stuk koude grond teelt, een stukje teelt onder glas, paar varkens en zo kwamen de mensen het leven wel door.

Tijden veranderen, ook toen al. Na het overlijden van opa nam de vader van Jeannet het bedrijfje over. Dat was toen niet meer levensvatbaar in de huidige omvang en je zag overal het kamperen en de minicampings opkomen in den lande om zo wat neveninkomsten te genereren naast het tuinbouwbestaan. Zo was het ook hier. Zij waren één van de eerste pioniers die via de Stichting Vrije Recreatie (SVR ) een minicamping opzette. Toen nog met 10 plaatsen.

Later, in 1990, hebben John en Jeannet huis en haard overgenomen. De camping werd uitgebreid naar 25 plaatsen en de naam Minicamping Wilgenhoek werd geboren, vanwege de vele wilgen die toen op het erf stonden. Die zijn gekapt, maar er is een rij kleine wilgenboompjes voor teruggekomen. Wij zijn al weer jaren zeer ter tevredenheid aangesloten bij de Vekabo. En zo leven we hopelijk nog lang en gelukkig op deze prachtige plek die we in de zomer graag delen met gasten, overal vandaan.

 

 

 

 

Over ons

Minicamping Wilgenhoek

Camping Camping

Rust, Ruimte en Reeën, het gezang van de vogels en in de verte af en toe het geluid van een tractor, dat is de Wilgenhoek ten voeten uit.

Vakantiewoning Vakantiewoning

Voorlopig gesloten.

Omgeving Omgeving

Voorne-Putten, veelzijdig eiland om te genieten van de stranden, duinen, historische stadjes en prachtige vergezichten over de polders.

Erkenning

Top