Mini Camping Wilgenhoek

Van harte welkom op de website van onze minicamping!

Camping Wilgenhoek is een kleine rustige camping voor natuurliefhebbers en onthaasters, en heeft in totaal 25 kampeerplaatsen, waarvan ongeveer de helft seizoensplaatsen ( geen stacaravans) en de andere helft voor passanten (vakantieplaatsen). Okay, we hebben geen wifi, er mogen geen honden, geen grote campers en er is niets voor kinderen, maar we bieden wel een oase van rust op een unieke plek met héél veel vogels en ander klein wild te spotten, en dat is steeds schaarser in Nederland.Het terrein is helemaal omgeven door windsingels en natuurgebieden wat veel vogels aantrekt.
Voor de passanten is er een grasveld waar de caravans omheen gegroepeerd staan. Wij hebben rust, ruimte en privacy hoog in het vaandel staan, dus het zijn allemaal ruime plaatsen.In de maanden Juli en Augustus is het beperkt mogelijk om voor een weekend te boeken.

Voor tentkampeerders hebben we achterin speciaal een sfeervol en rustig stekje met een prachtig uitzicht waar het heerlijk toeven is met uitzicht op de reeën. Er staan her en der twee houten pickniktafels voor wie daar gebruik van wil maken. Wij hebben een eenvoudige recreatieruimte waar boeken staan en folders van de omgeving.

Er is een toiletgebouw met vier toiletten en drie douches en er is een wasmeubel met drie wasbakken. Tevens zijn er twee overdekte aanrechten met warm water om af te wassen.

Een overnachting loopt van 13.00 uur, de dag van aankomst, tot 12.00 uur, de volgende dag. Eventueel later vertrek in overleg mogelijk

Off Line is the new Luxury :)  er is op onze camping dus geen Wifi aanwezig.

Om de rust op de camping aan iedereen te kunnen garanderen hebben wij een voetbalvrije camping.

Het terrein is autovrij, de auto's worden op een aparte parkeerplaats gezet.

Nog even kort samengevat: 

* Ons terrein is alleen geschikt voor kleinere camperbusjes tot hooguit 5 meter, ( dit is vanwege het gewicht van grotere campers) en caravans maximaal 7 meter exclusief dissel.  

* Reserveringen altijd voor minimaal twee nachten. 

* Op onze camping zijn geen honden toegestaan.

* Er is geen Wifi beschikbaar.

* Wij eten van 17.00 tot 19.00 uur receptie is dan gesloten. 

Seizoenplaatsen

Het is ook mogelijk om een seizoenplaats te huren indien er een plaats vrij is. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Stacaravans of tendermasters zijn bij ons niet toegestaan, alleen toercaravans van maximaal 7 meter exclusief dissel en ook geen huisdieren. 

Ons aanbod is:

Seizoensplaatsen caravan
Vrije plaatsen voor caravan of kleine camperbus
Tent (apart veldje achterin)
Schoon sanitair
Afwasruimte
Elektriciteit aansluiting
Aparte stortplaats chemisch toilet
Recreatieruimte
Overdekte fietsenstalling met oplaadpunt elektr. fietsen

 Wilt u meer informatie?
T: 0181 – 403617
E: info@minicamping-wilgenhoek.nl

Mocht u het snel willen weten of er plaats is kunt u natuurlijk altijd even bellen, ook als u binnen 24 uur geen reply heeft op het ingevulde formulier. Mogelijk is het dan in uw spammap terecht gekomen? 

Tarieven camping 

Reserveer een kampeerplaats

 

Top